MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

Zobacz również

Światowy Dzień Pszczół na Rynku w Kazimierzy Wielkiej. Będę słodkie smakołyki z ula

Światowy Dzień Pszczół na Rynku w Kazimierzy Wielkiej. Będę słodkie smakołyki z ula

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię

Polecamy

Lek hormonalny wycofany z obrotu. Jest niebezpieczny. Nie stosuj go!

Lek hormonalny wycofany z obrotu. Jest niebezpieczny. Nie stosuj go!

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje