Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Metalowy czwartek na Dni Gorlic. Park drży od muzyki, artyści wymiatają ze sceny

Metalowy czwartek na Dni Gorlic. Park drży od muzyki, artyści wymiatają ze sceny

Nowy obelisk upamiętniający Protazego Wnorowskiego w Krasnymstawie

Nowy obelisk upamiętniający Protazego Wnorowskiego w Krasnymstawie

Polecamy

Jak wjechać do USA? Praktyczny przewodnik dla podróżnych

Jak wjechać do USA? Praktyczny przewodnik dla podróżnych

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?

Przegląd tygodnia od 29.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 29.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (29.03-4.04.2020)