Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 9

Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym na 180 stopni. Gotowe zdejmij z blaszki i wystudź.

Zobacz również

Hala Gąsienicowa w Tatrach już bez śniegu. Za to szczyty wciąż ośnieżone ZDJĘCIA

Hala Gąsienicowa w Tatrach już bez śniegu. Za to szczyty wciąż ośnieżone ZDJĘCIA

Smakowita dosłownie i w przenośni wystawa w Szczecinku [zdjęcia]

Smakowita dosłownie i w przenośni wystawa w Szczecinku [zdjęcia]

Polecamy

Przegląd tygodnia od 15.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (15.03-21.03.2020)

Przegląd tygodnia od 15.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (15.03-21.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (8.03-14.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (8.03-14.03.2020)

Przegląd tygodnia od 1.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (1.03-7.03.2020)

Przegląd tygodnia od 1.03 w Nowej SoliTygodniowy przegląd prasy w Nowej Soli, (1.03-7.03.2020)