Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Szósty lot w ramach "Akcji Serce". Lotnicy z Gdyni znowu ratowali życie

Szósty lot w ramach "Akcji Serce". Lotnicy z Gdyni znowu ratowali życie

Groźne sytuacje na drogach, wezwania do owadów i pięć pożarów

Groźne sytuacje na drogach, wezwania do owadów i pięć pożarów

Polecamy

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd marca w Nowej Soli, Przegląd prasy z Nowej Soli w marcu

Przegląd marca w Nowej Soli, Przegląd prasy z Nowej Soli w marcu