MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne spaghetti aglio e olio na sycący obiad. Poznaj przepis na klasyczne włoskie danie. Wystarczą trzy składniki

Czosnek podsmażany na oliwie

Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na niej czosnek i kawałki papryczki chili.

Zobacz również

Brutalny rozbój pod Krakowem. Sprawcą recydywista. Napastnik trafił do aresztu

Brutalny rozbój pod Krakowem. Sprawcą recydywista. Napastnik trafił do aresztu

Brutalny rozbój pod Krakowem. Sprawcą recydywista. Napastnik trafił do aresztu

Brutalny rozbój pod Krakowem. Sprawcą recydywista. Napastnik trafił do aresztu

Polecamy

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

HIT DNIA
Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy