Karp po osiecznicku, czyli smacznie

Jolanta Paczkowska
Kaprysiła pogoda w sobotnie przedpołudnie.
Kaprysiła pogoda w sobotnie przedpołudnie. Jolanta Paczkowska
To było już IV Święto Karpia w Osiecznicy. Choć radiowe zapowiedzi obiecywały karpia na sto sposobów, nikt chyba nie traktował tego serio. Wśród rybnych potraw był wędzony karp, karp z rusztu, karp smażony, zupa z karpia po węgiersku, zupa z karpia po osiecznicku.

Tajemnica Marchewki

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie