MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Piękne letnie popołudnie w buskim Parku Zdrojowym. Wiele osób na spacerze [ZDJĘCIA]

Piękne letnie popołudnie w buskim Parku Zdrojowym. Wiele osób na spacerze [ZDJĘCIA]

Od 1. lipca można składać wnioski o 300 zł na wyprawkę szkolną dla dziecka

Od 1. lipca można składać wnioski o 300 zł na wyprawkę szkolną dla dziecka

Polecamy

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”