Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Jak w Zielonej Górze Karol Okrasa zdrowo gotował

Jolanta Paczkowska
- Coraz częściej doceniamy smak naszych polskich warzyw, dostrzegamy cukinię, marchewkę i dynię - powiedział Karol Okrasa podczas Lubuskich Plonów Jesieni w Zielonej Górze. Z „OKRASĄ"gotowali minister Jolanta Fedak i Paweł Kalbarczyk. Szczęśliwcy mogli nawet skosztować potraw przygotowanych przez zespół Pana Karola, w tym duszonej przepiórki z sosem jarzębinowym czy ryby w jabłkach.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na nowasol.naszemiasto.pl Nasze Miasto