MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 5

Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj sobie wałek i postaw obok farsz.

Zobacz również

Olecko: Mistrzostwa Polski w Piłce Ręcznej Juniora Młodszego już dziś!

NOWE
Olecko: Mistrzostwa Polski w Piłce Ręcznej Juniora Młodszego już dziś!

Śmiertelny wypadek na autostradzie A2. Nie żyje motocyklista...

NOWE
Śmiertelny wypadek na autostradzie A2. Nie żyje motocyklista...

Polecamy

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla