Prowadząca zajęcia praktyczne Krystyna Groszek – Wiktorowicz wprowadza naszych uczestników w meandra sztuki kulinarnej. Na zajęciach, uczestnicy poznają techniki i procesy technologiczne wykorzystywane w gastronomii. Siedmioosobowa zielonogórsko-nowosolska grupa młodzieży z ogromnym zaangażowaniem realizuje kolejne zadania oraz poznaje tajniki nowoczesnej kuchni. Prowadząca zajęcia w atrakcyjny sposób przybliża praktyczne aspekty pracy kucharzy, dbając jednocześnie o należyte przygotowanie uczestników do egzaminu który czeka ich na zakończenie kursów.
Czekamy na kolejne oryginalne i pyszne dania!
Podpisy do zdjęć:
1. Instruktor K. Groszek - Wiktorowicz z uczestnikami kursu
2. Próbka talentów kulinarnych naszych uczestników
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?